Deze weekenden zijn wij gesloten

De weekenden van 25 t/m 27 september – 10 t/m 11 oktober en 24 t/m 25 oktober is de speeltuin gesloten i.v.m. onvoldoende vrijwilligers. Het bestuur en de huidige vrijwilligers vinden het heel triest dat dit gebeurd maar ook wij hebben soms recht op onze vrije tijd. Houd u er rekening mee dat dit de aan komende weken vaker kan gebeuren ook op doordeweekse dagen zolang er geen vrijwilligers bijkomen. Men spreekt er schande van en dat dit mogelijk is daar er zoveel mensen thuis zitten zonder werk en best de handen uit de mouwen kunnen steken. Op dit soort reacties zitten wij niet te wachten en willen wij ook liever niet horen of zien. Wat wij wel graag als reactie zouden zien mensen die zich aanmelden en daadwerkelijk willen helpen de speeltuin iedere dag open te houden, dit kan zijn door zich een dagdeel of een hele dag te willen inzetten en dan niet eenmalig maar met enige regelmaat. De huidige vrijwilligers draaien momenteel 20 tot 50 uur in de week en houden dit niet vol. Dus mekkeren wat andere kunnen doen heeft geen zin maar zelf iets doen wel.